ΑΛΙΕΥΣΗ

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους
επαγγελματίες στην Ελλάδα

ΔΙΑΛΟΓΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την
ακεραιότητα των προϊόντων μας

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-ΔΙΑΝΟΜΗ

Διασφαλίζουμε ότι τα ψάρια μας φθάνουν φρέσκα και νόστιμα στους προορισμούς τους.

|
top

Οι
εγκαταστάσεις μας

Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούν έναν παράδεισο για την επεξεργασία των αλιευμάτων μας. Εφαρμόζουμε τις υψηλότερες υγειονομικές προδιαγραφές και διαθέτουμε την προηγμένη τεχνολογία που εξασφαλίζει την άψογη ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων μας. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν σύγχρονα και εξοπλισμένα συσκευαστήρια, ψυγεία και αποθηκευτικούς χώρους που διασφαλίζουν την απόλυτη διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων μας. Εμπιστευθείτε την επιλογή μας και απολαύστε ψάρια υψηλής ποιότητας που έχουν επεξεργαστεί με την αγάπη και την επαγγελματική μας φροντίδα.

b

Μηχάνημα
VACUUM

Το μηχάνημα vacuum αποτελεί έναν απαραίτητο σύμμαχο για την προστασία και την επέκταση της διάρκειας ζωής των προϊόντων. Μέσω της τεχνολογίας του, παρέχει τη δυνατότητα τροποποιημένης ατμόσφαιρας, επιτρέποντας έτσι την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Αποτρέπει την αλλοίωση, την οξείδωση και τις επιμολύνσεις, προσφέροντας πλήρη προστασία στο προϊόν. Επιπλέον, η απόλυτη στεγανοποίηση της τροφής μειώνει τον όγκο της, εξασφαλίζοντας έτσι την αποθήκευση και τη μεταφορά της με μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια.

Φούρνος
Κατάψυξης

Ο φούρνος κατάψυξης αναδεικνύει τη δυνατότητά μας να μετατρέπουμε τα φρέσκα προϊόντα σε κατεψυγμένα, διατηρώντας την υψηλότερη ποιότητα κατά τη διαδικασία πάγωσης. Με δυνατότητα παγώματος έως και -50°C, ο φούρνος κατάψυξης καταψύχει ομοιόμορφα τα προϊόντα μας σε λιγότερο από 1 ώρα, διατηρώντας την απόλυτη φρεσκάδα τους. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάψυξης, τα προϊόντα αποθηκεύονται σε μέση θερμοκρασία -20°C, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση της ποιότητάς τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Right Parallax Background Element