ΑΛΙΕΥΣΗ

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους
επαγγελματίες στην Ελλάδα

ΔΙΑΛΟΓΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την
ακεραιότητα των προϊόντων μας

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-ΔΙΑΝΟΜΗ

Διασφαλίζουμε ότι τα ψάρια μας φθάνουν φρέσκα και νόστιμα στους προορισμούς τους.

|
top

Ποιοι
είμαστε

Μετά από χρόνια εμπειρίας στο χώρο της αλιείας, η εταιρεία μας έχει αναπτύξει μια στενή συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες ψαράδες σε όλη την Ελλάδα. Αυτή η συνεργασία μας επιτρέπει να προμηθευόμαστε καθημερινά φρέσκα ψάρια από διάφορες περιοχές της χώρας.

Η προτίμησή μας για έμπειρους επαγγελματίες ψαράδες δεν είναι τυχαία. Αναζητούμε την ποιότητα και την αξιοπιστία, και οι συνεργάτες μας ανταποκρίνονται σε αυτές τις απαιτήσεις. Τα ψάρια που μας προμηθεύουν είναι πραγματικά φρέσκα και υψηλής ποιότητας, αποτελώντας τη βάση για την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας.

Η εταιρεία μας έχει καθιερώσει επίσης ένα αποτελεσματικό δίκτυο διανομής, το οποίο μας επιτρέπει να διανέμουμε τα αλιεύματα σε πολύ καλά εστιατόρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η συνεχής παρουσία των προϊόντων μας σε αυτά τα εστιατόρια είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έχουν επιδείξει στην ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας.

Επιπλέον, το συσκευαστήριό μας πληροί όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές και διαθέτει τις απαιτούμενες άδειες για την σωστή επεξεργασία και συντήρηση των αλιευμάτων. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ακεραιότητα των προϊόντων μας καθ’ όλο το διάστημα της διανομής τους.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την απόλυτη ποιότητα και να διασφαλίζουμε ότι τα ψάρια μας φθάνουν φρέσκα και νόστιμα στους προορισμούς τους. Με τη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών μας και την επιλογή των καλύτερων επαγγελματιών στον τομέα, παραμένουμε πρωτοπόροι στον χώρο της αλιείας και διανομής αλιευμάτων, συμβάλλοντας στην προώθηση της υγιεινής και εξαιρετικής γευστικής εμπειρίας για όσους απολαμβάνουν τα προϊόντα μας.

Οι
δραστηριότητες μας

Αλίευση

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους
επαγγελματίες στην Ελλάδα

Διαλογή-Συντήρηση

Διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την
ακεραιότητα των προϊόντων μας

Διαχείριση-Διανομή

Διασφαλίζουμε ότι τα ψάρια μας φθάνουν φρέσκα και νόστιμα στους προορισμούς τους.

Left Parallax Background Element